Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147 1.9JTD - нов купувач , въпроси

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    ...явно при теб триенето е сведено до нула....по добре да си говорим за колелото на момчето....
    Наистина при мен триенето е сведено почти до нула. Дори като натисна спирачка колата започва да спира без да използва накладките. Ама ти от де да знаеш това. Важното е да коментираме без основание.
    Та не разбрах. Ако съм сменил накладките с още 40% живот в тях, кое не отговаря на цитата, който си дал, относно поддръжката на автомобила ми?
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
      Наистина при мен триенето е сведено почти до нула. Дори като натисна спирачка колата започва да спира без да използва накладките. Ама ти от де да знаеш това. Важното е да коментираме без основание.
      Та не разбрах. Ако съм сменил накладките с още 40% живот в тях, кое не отговаря на цитата, който си дал, относно поддръжката на автомобила ми?
      Отново се пльосна
      Наистина при мен триенето е сведено почти до нула. Дори като натисна спирачка колата започва да спира без да използва накладките
      Голеееем лаф!
      Е как спираш тогава без да имаш триене? Ох, забравих, ти си на космически кораб и спираш с обратна тяга. Или не, Mr. Flintstoun може би - едни яки пети и ...

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
        Отново се пльосна Голеееем лаф!
        Е как спираш тогава без да имаш триене? Ох, забравих, ти си на космически кораб и спираш с обратна тяга. Или не, Mr. Flintstoun може би - едни яки пети и ...
        За теб е нормално всичко техническо да ти се струва извънземно. За това просто си пиши в Общи приказки, за да ти е на ниво разговорът, евентуално.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Човек, недей така, мосю Шарл Огюстен дьо Кулон сигурно вече се преобръща в гроба!
          Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
          Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
          Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
          Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Да не бъркаш случайно Кулон с Нютон ?
            Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
            Peugeout 2.2 HDI 133+++
            Alfa 159 +++ next

Comment

Не, не бъркам, аз съм безгрешен. Кулон има важни изследвания в областта на триенето, публикувани са като Théorie des machines simples, ако ти се чете...
              Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
              Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
              Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
              Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                Не, не бъркам, аз съм безгрешен. Кулон има важни изследвания в областта на триенето, публикувани са като Théorie des machines simples, ако ти се чете...
                Ами браво, че не бъркаш. Само, че триенето при моя автомобил не важи в толкова голяма степен и спирам със спирачката без триене. Точно за това ми издържат толкова километра без проблем дисковете и накладките.
                Така, че в случая с Кулон си бъркаш като стой та гледай. Както се вижда грешиш понякога.
                A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Хибрид
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                    Хибрид

Ама за някои хора мирогледа им стига до технологиите от миналия век и разни такива неща им се струват извънземна технология, че не могат дори да си го представят.
                    A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Ами браво, че не бъркаш. Само, че триенето при моя автомобил не важи в толкова голяма степен и спирам със спирачката без триене. Точно за това ми издържат толкова километра без проблем дисковете и накладките.
                      Така, че в случая с Кулон си бъркаш като стой та гледай. Както се вижда грешиш понякога.
                      Пак се пльосна!!! Как спираш без триене като то е в основата на спирането. Ти стана спец на дървената философия

---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:37 ----------

Хибрид
                      Е да не би хибрида да няма накладки и спирачни дискове? Или има електромагнитни спирачки на супер влаковете?

Comment

---------- Post added at 23:51 ---------- Previous post was at 23:43 ----------

Пак се пльосна!!! Как спираш без триене като то е в основата на спирането. Ти стана спец на дървената философия

---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:37 ----------

Е да не би хибрида да няма накладки и спирачни дискове? Или има електромагнитни спирачки на супер влаковете?
                        Хибридите спират малко по така, дават им живот на накладките над 100 000 км.
                        Регенеративна спирачна система, ако си чувал
                        Last edited by lordliness; d.m.y г., 23:49.

Comment

Ама за някои хора мирогледа им стига до технологиите от миналия век и разни такива неща им се струват извънземна технология, че не могат дори да си го представят.
                          Кажи им сега, че нямаш стартер и алтернатор
                          И ремъци нямаш, каква е тази кола
                          Last edited by lordliness; d.m.y г., 07:58.

Comment

Кажи им сега, че нямаш стартер и алтернатор
                            И ремъци нямаш, каква е тази кола
                            Той и глава няма. Вече се унесе да се възхвалява. Но да се опитва да обижда и да се прави на велик - е ВО, велик си.
                            (Чудя се дали не съм му хакнал профила и аз да ги пиша тия простотии)

---------- Post added at 09:33 ---------- Previous post was at 09:31 ----------

---------- Post added at 23:51 ---------- Previous post was at 23:43 ----------

Хибридите спират малко по така, дават им живот на накладките над 100 000 км.
                            Регенеративна спирачна система, ако си чувал
                            Аз съм я чувал, но за да спира на електромотор с един вид обратна тяга пак се изисква енергия. А регенеративната част е да караш на моторна спирачка по нанадолнище и тогава зареждаш батерията. Пипнеш ли спирачката ... абе ВО ще ти обясни

Comment

Кажи им сега, че нямаш стартер и алтернатор:crazy
                              А бе и това ще кажа, ама става вече космически кораб, както видя. Ти представяш ли си как стартира без стартер? А пък и как зарежда?
                              Аз съм я чувал, но за да спира на електромотор с един вид обратна тяга пак се изисква енергия. А регенеративната част е да караш на моторна спирачка по нанадолнище и тогава зареждаш батерията. Пипнеш ли спирачката ... абе ВО ще ти обясни
                              Ми трай си бе. Отново изпъквяш с "бляскъв" технически ум.
                              Общи приказки е най-долу. Пропускай техническите раздели и дискусии. Не са ти посилни просто.
                              A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

А бе и това ще кажа, ама става вече космически кораб, както видя. Ти представяш ли си как стартира без стартер? А пък и как зарежда?

Ми трай си бе. Отново изпъквяш с "бляскъв" технически ум.
                                Общи приказки е най-долу. Пропускай техническите раздели и дискусии. Не са ти посилни просто.
                                Предполагам, че те бутат, случайни граждани, намиращи се в близост, за да запали, а как зарежда, не знам загадка.
                                Е това се казва икономии

Comment

Working...
                                X